Parkeringsregler

Gästparkering3262311_orig

  • Gästparkeringsplatser finns utomhus på markerade platser utefter väggarna vid samtliga garage samt bakom det röda garaget i slutet av gatan.
  • Alla gästplatser är avgiftsbelagda.
  • Parkeringsautomater finns i anslutning till garagen.
  • Alla platserna bakom det röda garaget är för närvarande uthyrda.
  • Gästplatserna i området bevakas av parkeringsbolaget P-Service som också delar ut kontrollavgifter.
  • Vid reklamation av kontrollavgift kontaktas P-service direkt på telefonnummer 0771-77 11 00 eller  via mail till  info@pservice.se.
    Ange då referensnumret som står på remsan eller avin.

Möjligheten att parkera på våra gästplatser med sms eller app är nu aktiverat20161209_082052
android-bil
Parkera med mobilen
vid våra gästplatser så har det kommit upp nya skyltar med information om hur du med appen SMS Park betalar parkeringen via din mobiltelefon. Du betalar bara för den tid du faktiskt parkerar. Drar ditt ärende ut på tiden behöver du inte stressa eller oroa dig för P-böter, du avslutar din parkering först när du är tillbaka i bilen.  Om du inte har en smartphone så funkar det med sms.

Parkering för medlemmar

Till varje hus hör en garageplats med eluttag. För den som har mer än en bil finns vissa möjligheter att hyra ytterligare en parkeringsplats. Kontakta parkeringsansvarig i styrelsen för information.

Eftersom gångvägarna i området är inte anpassade för biltrafik ska vi låta bli att köra där.
Naturligtvis kan du behöva lasta och lossa tunga saker framme vid huset, men försök flytta bilen inom cirka 10 minuter. Tänk på eventuella utryckningsfordon som kan behöva komma fram.
OBS! Parkeringsvakterna kollar även bilar som står på gångvägarna i området- och några har redan fått p-böter där!

Varför har vi parkeringsbevakning?
Eftersom ett antal hushåll har flera bilar så var gästplatserna ofta upptagna av dessa. Dessutom fungerade gatan som ”gästparkering” för boende på t ex Jyllandsgatan. Detta gjorde att ”riktiga” gäster hade svårt att hitta parkering.